Holavedens blogg har flyttat

Gå till holaveden-blogg.se för er dagliga dos av oss. Glöm inte att uppdatera era bokmärken.
Röda faran tog oss tryggt och stadigt hem från Stuttgart. Ca 150 mil med Stockholmstugg och en salig musikblandning ur högtalarna. Själv slog jag personligt rekord i mest antal timmar bakom ratten. Hur många det var väljer jag att inte gå ut med då min mamma läser bloggen nästan dagligen. Det går tävla i allt, visst är det underbart? 

The story kommer senare till kvällsmackan!Röda faran tog oss tryggt och stadigt hem från Stuttgart. Ca 150 mil med Stockholmstugg och en salig musikblandning ur högtalarna. Själv slog jag personligt rekord i mest antal timmar bakom ratten. Hur många det var väljer jag att inte gå ut med då min mamma läser bloggen nästan dagligen. Det går tävla i allt, visst är det underbart? The story [...]

Käftsmällar från SkiErgen

Publicerat i: Allmänt, Oskar Löpning, Skierg

Jag är i bra form, PB:na har avlöst varandra när det kommer till löpning. Sista två veckorna har jag smygit igång med SkiErg-träningen. Pace-åkaren har offensivts ställts in på höstens tider. Första intervallen har gått bra, andra också, i tredje har jag gått stum...resten är en dimma. Lika motiverande som snabba hastigheter på displayen är, lika stor är käftsmällen man får av faktan svart på vitt att vinterns stakmuskler inte vaknat ur vårvilan. Bot och bättring krävs. Faktum kvarstår. Man blir bra på det man tränar.

MTB-SM ligger tre veckor bort i tiden. Backintervallerna ska köras och utför ska spärrarna lossas de sista veckorna.

Dagens statistik: 3000 m

3000 m kan kanske vara det lättaste klubbrekordet att nå (??) i IK Vistas linne. Bernt Mattsson sitter på det 26 år gamla rekordet. Tyvärr är det inte många 3000 m lopp nuförtiden. Jag behöver pressa cirka 30 sekunder mot min 5000 m split för att klara detta. Det känns inte som en omöjlighet. Det är kanske dags för ett 3000 m battle mot ÖIS när dom slickat såren efter PB-slakten i Eksjö?!?

3000m

9.04,0        Bernt Mattsson                1988

9.04,5        Ulf Mattsson                    1983

9.19,46      Niklas Johansson             1989

9.20,2        Aarre Magnusson             1965

9.21,0        Berndt Wilhelmsson         1967

9.23,8        Per-Olof Dominique          1954

9.43,2        Allan Jonsson                  1960

9.55,0        Jan-Erik Hjärtkvist            1967

9.55,4        Ingvar Johansson              1948

9.58,3        Lars-Göran Johansson      1958

Jag är i bra form, PB:na har avlöst varandra när det kommer till löpning. Sista två veckorna har jag smygit igång med SkiErg-träningen. Pace-åkaren har offensivts ställts in på höstens tider. Första intervallen har gått bra, andra också, i tredje har jag gått stum...resten är en dimma. Lika motiverande som snabba hastigheter på displayen är, lika [...]

Vältränad?

Publicerat i: Allmänt, Johan Löpning
 
Att vara vältränad handlar inte om instagramm, flådiga tights eller svälta sig själv med kyckling & ris.
Det handlar om att springa milen fort och att kunna göra många armhävningar.
Att vara vältränad handlar inte om instagramm, flådiga tights eller svälta sig själv med kyckling & ris. Det handlar om att springa milen fort och att kunna göra många armhävningar.
Visa fler inlägg