Holavedens blogg har flyttat

Gå till holaveden-blogg.se för er dagliga dos av oss. Glöm inte att uppdatera era bokmärken.
 
Det har gått trögt en tid.
Ska man vara helt ärlig hela senaste året.
Slutet på förra året gick det som en dans.
Det gäller att ha det i sig både kroppsligt och mentalt.
Det är krävande och mycket hårt arbete innan sex är fullbordat respektfullt.
Med träning kommer hårdhet.
Utan hårdhet blir det ett säkert fiasko.
När vi kommit till sjätte intervallen har det mest varit stapplande och flackande blick men nu börjar glöden i ögonen till dom brinnande lungorna infinna sig.
Jag placerar höften betydligt bättre och trycket är hårdare och mer taktfast.
 
Tisdagens Skidgångs intervaller var höstens hittils bästa.
Det blev sex stycken av den långa versionen.
När det gäller sex skidgångs intervaller är avslutningen nyckeln.
Avslutar man magnifikt blir man mer motiverad till nästa gång.
När man ligger där utlämnad,svettig och flämtande så är det för den kicken man lever.
Det är livet mina damer och herrar.
Det är rent biologiskt.
Sex hårda intervaller i Strutsabacken.
Varje Tisdag ifrån 16.30
 
Det har gått trögt en tid. Ska man vara helt ärlig hela senaste året. Slutet på förra året gick det som en dans. Det gäller att ha det i sig både kroppsligt och mentalt. Det är krävande och mycket hårt arbete innan sex är fullbordat respektfullt. Med träning kommer hårdhet. Utan hårdhet blir det ett säkert fiasko. När vi kommit till sjätte [...]
Dags att sluta tycka synd om sig själv, ligga under en filt och vara lat. All in under vintern för att springa likt Zatopek under 2015! 
Jag är så sjukt redo! 


Träningen ska vara okomplicerad, som back in the days. (Långt innan jag var påtänkt) De 3 L'n ska vara i fokus - långt, länge och lugnt. Jag har en målsättning inför nästa år, men det återkommer jag med i ett nyårsinlägg.

Dagen till ära får ni dubbla youtube-klipp. Här förklarar Hitler löpningens enkelhet. Det ska vara långt, och det ska vara hårt!

http://youtu.be/PbjxJVfOsvA
Dags att sluta tycka synd om sig själv, ligga under en filt och vara lat. All in under vintern för att springa likt Zatopek under 2015! Jag är så sjukt redo! http://youtu.be/k--rDYm79jETräningen ska vara okomplicerad, som back in the days. (Långt innan jag var påtänkt) De 3 L'n ska vara i fokus - långt, länge och lugnt. Jag har en målsättning [...]
 Jag sitter hemma med en sargad kropp, förkylningen är ett faktum. Men jag 'e int bitter. Istället söker kunskap på world wide webb. Här kommer några lyssning och sevärda saker som jag har sprungit över.
 
Orienteringsdöden på 90-talet. Vad var det som hände när ett flertal svenska elitorienterare dog av hjärtproblem och varför blev bara orienterarna drabbade? Lyssna på dokumentären och se!
 
 
Andra världskrigets kodknäckare. Mycket intressant dokumentär om Englands matematiker som knäckte Nazi-tysklands kodade radiomeddelande men som inte fick äran för den stora betydelse som deras arbete resulterade i. Du får även reda på anledningen till Apple's logga som sägs komma från en av Englands bästa maratonlöpare i slutet på 40-talet.
 
 
Arduino och open source.Open source skapar framtidens uppfinningar!
 
Jag sitter hemma med en sargad kropp, förkylningen är ett faktum. Men jag 'e int bitter. Istället söker kunskap på world wide webb. Här kommer några lyssning och sevärda saker som jag har sprungit över. Orienteringsdöden på 90-talet. Vad var det som hände när ett flertal svenska elitorienterare dog av hjärtproblem och varför blev bara orienterarna [...]
Visa fler inlägg