Holavedens blogg har flyttat

Gå till holaveden-blogg.se för er dagliga dos av oss. Glöm inte att uppdatera era bokmärken.
Detta är historien om när Arvid bonkade på Lidingö. Vilken helg! Jag har blivit totalt bortskämd av Oskar och framförallt Oskars faster. De två har tagit hand om mig som ett litet barn. När jag vaknade på morgonen var surdegsbrödet och gröten redan framdukat på bordet. När jag, strax efter hemkomst från Lidingö la mig i fosterställning i [...]
2 dagar har gått sedan Lidingöloppet. Smärtan i benen är konstant. Känslan som infann sig på restaurang Kvarnen på Söder på lördagskvällen med några andra tappra kämpar är nog det närmaste nordisk mytologi man kan komma. Striden hade varit hård men det var idel glada miner och särimner slaktades och sköljdes ned med mjöd. I våran något [...]

We go way back.

Publicerat i: Allmänt, Johan
 
Det ser ofta likadant ut.
Vi gillar att ha det välbekant.
Det känns tryggt så.
Såg precis ett foto föreställande mig själv och en bekant för 15år sedan och ett annat likadant foto föreställande samma två personer men fast i nutid.
Ingen större skillnad även om mycket vatten har runnit under bron så går vi fortfarande över till varandra om inte dagligen så titt som tätt.
Det är tryggt att ha det så.
Och Oskar och jag har färdats miltals ihop.
Vi färdas fortfarande.
Det är välbekant och det känns tryggt att ha det på så vis.
 
Jag läste att Plura gillar att se sin gamla granne ifrån åkerigatan i Norrköping i tidningen när han sitter och röker under sin italienska kökfläkt tidigt om morgonen.
Johan Croneman är numera Tv krönikör på DN. 
Och jämte hans ansikte har Plura sitt Soduko lite längre ner på sidan och så sitter han där under fläkten kedjeröker och dricker kaffe hela morgonen. Och Johans ansikte får det att kännas lite tryggt och välbekant.
 
Nu sysslade ju Plura med fel skidåkning då han körde alpint.
Vann en Kalle Anka uttagning i en Finspångbacke efter en hård sekundstrid emot den blivande affärsmannen Fredrik Lundberg. Plura fick åka till finalen i Duved och skämma ut hela Östergötland. 
Palle åkte till Stockholm och skämde ut halva Kaxholmen.
And the story goes on...
 
 
Det ser ofta likadant ut. Vi gillar att ha det välbekant. Det känns tryggt så. Såg precis ett foto föreställande mig själv och en bekant för 15år sedan och ett annat likadant foto föreställande samma två personer men fast i nutid. Ingen större skillnad även om mycket vatten har runnit under bron så går vi fortfarande över till varandra om [...]
Visa fler inlägg